Over ons

Gogo-Fun uit Oostkamp maakt met de verhuurservice van feesttenten en partytenten en springkastelen  uw feest tot een memorabel succes. Onze sfeervolle tenten zijn perfect voor elk evenement: geboortefuiven en babyborrels, communie-, verjaardags-, trouw- en familiefeesten, festivals, dans- en buurtfeesten, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, opendeurdagen, seminaries en beurzen …


De tenten en springkastelen van Gogo-Fun zijn van de hoogste kwaliteit en bieden uw gasten extra gezelligheid en eventueel ook bescherming tegen de grillen van het Belgische weer.  Wij hebben de tent inclusief tafels en stoelen voor elke gebeurtenis: van kleine happenings tot grote evenementen bieden wij een oplossing op maat voor een feestelijke prijs.


Evenementenbureau, cateraar, restaurant of café? Gemeente, school, bedrijf, vereniging of particulier? Om uw feest helemaal compleet te maken brengt Gogo-Fun uw feesttent, springkastelen,tafels stoelen in een straal van 20 km rond het West-Vlaamse Oostkamp GRATIS naar u toe!